Bericht van Tennisschool FiT Previous item Schooltennis op vrijdag 23...

Beste ouders/cursisten/leden van Tvvw,

We hebben met uitzonderlijke tijden te maken, op dit moment zijn heel veel zaken anders dan anders. Dit geldt ook voor o.a. de tennissport (hoe veilig je die ook kan beoefenen volgens de richtlijnen van dit moment).

Als eigenaar van Tennisschool Fit wil ik jullie laten weten dat wij ook in deze onzekere tijd achter onze afspraken blijven staan.

Dit betekent dat iedereen die nog trainingen tegoed heeft van het najaar/winterseizoen van 2019/2020 deze ook zal gaan krijgen! Hoe en wanneer, zal Paula met jullie afstemmen zodra er gespeeld mag worden.

Daarnaast is het zo dat een groot gedeelte van jullie zich alweer in heeft geschreven voor het nieuwe seizoen (voorjaar/zomer 2020). Dit seizoen zou officieel aanstaande dinsdag 24 maart van start gaan.

Ook voor het nieuwe seizoen geldt dat iedereen die zich hiervoor inschrijft de trainingen zal krijgen waar die op ingeschreven heeft. Paula zal iedereen die zich inschrijft dan ook gewoon in gaan delen en het seizoen zal starten zodra dit weer toegestaan is.

Laten we hopen dat dit heel snel gebeurd, maar zoals aangegeven een ieder zal de training krijgen waar je voor ingeschreven en betaald hebt.

Namens Tennisschool Fit wens ik iedereen heel veel sterkte toe in deze uitdagende periode! Blijf gezond en fit en dan hopen wij jullie snel weer in actie te kunnen zien op de tennisbaan!

Met vriendelijke groet,

Namens Tennisschool Fit

Erik van Deutekom

Paula Heijdemann Groven