De jeugdcommissie (JC) maakt de jeugd enthousiast zodat ze meedoen aan toernooien om zo het tennissen te bevorderen. Een goede sfeer en plezier in de tennissport staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij organiseren jaarlijks  toernooien zoals een thematoernooi en natuurlijk de clubkampioenschappen. Daarnaast activiteiten om je techniek te verbeteren en een feestavond mag natuurlijk ook niet ontbreken.

De JC zet zich er voor in dat de jeugd kan spelen met tennissers van een andere club, omdat de JC ervan overtuigd is dat dit het spelniveau van onze jeugdleden kan verbeteren. Zo worden er in samenwerking met de tennistrainer uitwisselingsprogramma’s opgezet met andere tennisverenigingen.

Uiteraard staat de JC ook open voor ideeën afkomstig van de jeugdleden zelf. De JC onderzoekt dan of de ideeën kunnen worden gerealiseerd.

Ben je al lid en heb je een idee, mail dit dan naar jc@tvvw.nl. Meld je hier aan om op de hoogte te blijven  van de JC activiteiten.

De JC wordt gevormd door (senior)leden van TVVW. Dit kunnen ouders zijn van jeugdleden, maar ook andere actievelingen die het leuk vinden om zich in te zetten voor de jeugd. Als je vragen, opmerkingen en/of ideeën hebt, schiet dan één van hen aan. Of stuur een e-mail naar jc@tvvw.nl.