Tennisles

De tennislessen op TVVW worden georganiseerd door Bounce Racketsports.

De veldtrainer is Paula Heijdemann Groven

Mobiel Paula: 06 – 131 361 47

Inschrijven voor de nieuwe lescyclus (voorjaar/zomer 2021) kan via:

www.bounceracketsports.nl

Kennismakingslessen:
TVVW kent kennismakingslessen. U kunt hierbij tijdens de lopende lescyclus lessen volgen, zonder dat u direct lid hoeft te worden. Dit geldt voor zowel jeugd als senioren.
Tevens kunt u in deze periode 3x vrij spelen zonder een gastenlabel te hoeven kopen.
Meer informatie over de instroommogelijkheden, kosten en dagen waarop lessen mogelijk is, kunt u krijgen bij onze trainer.

Wilt u na de kennismakingslessen blijven trainen, dan dient u ook lid te worden! Wanneer u (of uw kind) stopt met lessen, stopt het lidmaatschap niet automatisch. U dient dit zelf door te geven aan de ledenadministratie.

Bounce Racketsports

Wij zijn Bounce Racketsports, onder leiding van Dennis van der Burgh en Frank Cornelese. Wij verzorgen ook de tennistrainingen bij 6 verenigingen in de regio: Ten Medel, Ridderweide, Lienden, Buren, Kellendonck en Padel&Tennis Plaza te Tiel.

Daarnaast verzorgen wij ook padeltrainingen bij Ridderweide en bij Padel&Tennis Plaza Tiel met ons enthousiaste team.

Wij hopen ‘het tennis’ sterk lokaal op de kaart te kunnen zetten door onze ervaring, ons enthousiasme en goede betrekkingen in de omgeving.

Met ons gedreven team gaan wij ervoor om dit voorjaar de trainingen op T.V.V.W. ‘knallend’ op te pakken. De voor u reeds bekende trainer Paula Heijdemann-Groven zal voornamelijk het gezicht op de baan zijn en het eerste aanspreekpunt voor trainingszaken namens Bounce Racketsports.

www.bounceracketsports.nl