Tennisles

De tennislessen op TVVW worden georganiseerd via First in Tennis (FiT).

De veldtrainer is Paula Heijdemann Groven———————–>

Mail Paula:    paula@tennisschoolfit.nl

Mobiel Paula: 06 – 131 361 47

Inschrijven voor de nieuwe lescyclus (herfst/winter 2020/2021) kan via:

Inschrijven lessen jeugd

Inschrijven lessen senioren

Kennismakingslessen:
TVVW kent kennismakingslessen. U kunt hierbij tijdens de lopende lescyclus lessen volgen, zonder dat u direct lid hoeft te worden. Dit geldt voor zowel jeugd als senioren.
Tevens kunt u in deze periode 3x vrij spelen zonder een gastenlabel te hoeven kopen.
Meer informatie over de instroommogelijkheden, kosten en dagen waarop lessen mogelijk is, kunt u krijgen bij onze trainer.

Wilt u na de kennismakingslessen blijven trainen, dan dient u ook lid te worden! Wanneer u (of uw kind) stopt met lessen, stopt het lidmaatschap niet automatisch. U dient dit zelf door te geven aan de ledenadministratie.

First in Tennis 

Tennisschool First in Tennis (FiT). De tennisschool bij TVVW!

Wie zijn wij
FiT is een organisatie die sinds 2009 werkzaam is als tennisschool in de regio. We verzorgen onder meer ook de trainingen bij NVLTB in Wageningen en TC Rhenen. Wij zijn een team met ervaren, enthousiaste en gedreven trainers. Ons hoofddoel is onze passie voor tennis overbrengen! Zie ook www.tennisschoolfit.nl!

Onze missie
De missie van FIT is om tennissers op elk niveau zoveel mogelijk plezier te laten beleven en het maximale uit hun tennisambities te halen. Daarnaast ondersteunen wij tennisverenigingen in het behalen van hun doelstellingen. Bij TVVW denken we onder andere mee over het jeugdbeleid, schooltennis en ledenwerving en binding.

Onze visie
In de samenwerking met de verenigingen is onze visie het terugbrengen van de clubtrainer naar de vereniging waarbij een vaste trainersstaf een op maat gemaakt trainingspakket aanbiedt voor zowel de recreatieve als de prestatieve speler. In onze ogen is de clubtrainer een belangrijk en vast aanspreekpunt voor de vereniging die zorgt voor continuïteit en binding met de club en haar leden. Op TVVW is die Paula Heijdemann Groven.

FiT en TVVW
Wij zijn blij met het gestelde vertrouwen van TVVW in ons als tennisschool en gaan ons uiterste best doen om een belangrijke bijdrage te leveren aan de tennisbeleving binnen de club.

We nodigen iedereen uit om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden. Samen met u kunnen we kijken wat voor u als lid een goede manier is om het plezier in tennis te vergroten en uw tennisspel (verder) te verbeteren.

Bent u op de club, schiet dan gerust Paula even aan, zij staat u uiteraard graag te woord!

Met sportieve groet,
Tennisschool FIT
www.tennisschoolfit.nl