Bram Vitaal TVVW Open 2022 zit erop Previous item In Memoriam Martin Mulder Next item Bram Vitaal TVVW Open 2022

Het was even bijkomen, maar we zijn er weer.. fris en fruitig!
De tweede editie van ons open toernooi zit er op, en wat was het een succes! We hebben echt prachtig weer gehad, af en toe hadden we zelfs te maken met tropische temperaturen. In ieder geval hebben wij er alles aan gedaan om het voor jullie zo comfortabel mogelijk te maken, denk aan het vooraf nat sproeien van de banen, een parasol langs de kant, een emmer water om jezelf mee af te koelen, en natuurlijk de prachtige handdoek die jullie allemaal hebben mogen ontvangen.

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die ons tijdens dit toernooi hebben geholpen, denk aan onze ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ die ons de gehele week hebben voorzien van een drankje en een hapje, het ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฏ๐—ฒ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ die ervoor heeft gezorgd dat het park er tiptop uit zag, en natuurlijk de ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ die het toernooi in goede banen heeft geleid.
Maar natuurlijk willen wij ook jullie bedanken, zonder jullie deelname hadden we er nooit zoโ€™n groot succes van kunnen maken. Met een spelersaantal van maar liefst ๐Ÿญ๐Ÿณ๐Ÿฌ, en een stijging van ๐Ÿฑ๐Ÿฑ% ten opzichte van vorig jaar, kijken wij er erg positief en tevreden op terug. Gaan we volgend jaar voor 200 deelnemers?!

De hoofdmoot van zoโ€™n toernooi als deze is natuurlijk dat iedereen het gezellig heeft, maar er zijn uiteraard ook prijswinnaars te vermelden. Laten we de hoogste categorieรซn hieronder even vermelden.
In de DD5 waren Lieke en Anoek te sterk in de twee poule wedstrijden die ze hebben gespeeld, in de DE7 bleef Annabel ongeslagen tegen Monica en Melanie. In de GD6 wonnen Erwin en Desirรฉe van Martijn en Irmy na een leuke finale, en in de HD5 bleven Robbert en Eric ook in de laatste poulewedstrijd ongeslagen en pakte zo de overwinning. In de HE6 won Gert knap van Mark en verdedigde zo zijn titel.

De overige prijswinnaars zijn te vinden via de volgende link
Het is jullie natuurlijk niet onopgemerkt gebleven dat wij dit jaar een nieuwe sponsor mochten verwelkomen voor ons open toernooi, namelijk ๐—•๐—ฟ๐—ฎ๐—บ ๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น. Dit is van onze kant uiteraard heel goed bevallen, en we hebben tijdens de prijsuitreiking van ๐—ก๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฅ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—ณ๐˜€๐—ฒ๐—ป namens ๐—•๐—ฟ๐—ฎ๐—บ ๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น te horen gekregen dat dit wederzijds is, wat natuurlijk heel fijn is om te horen. ๐—•๐—ฟ๐—ฎ๐—บ ๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น sponsort volgend jaar weer, en we krijgen dus een ๐—•๐—ฟ๐—ฎ๐—บ ๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ง๐—ฉ๐—ฉ๐—ช ๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ, wat een fantastisch nieuws!

Onderstaand een dankwoordje vanuit Bram Vitaal.
โ€˜Wij van Bram Vitaal kijken terug op een heel mooi en geslaagd tennistoernooi bij TVVW. Alle deelnemers en vrijwilligers die deze week mogelijk hebben gemaakt, ontzettend bedankt!
De winnaars feliciteren wij van harte. Op naar een mooi Bram Vitaal TVVW Open 2023! Ben je er dan ook weer bij?