MKB clubkampioenschappen Jeugd 2019 Previous item Aankondiging... Next item Inschrijving nieuwe...

Tussen 9 & 14 september hebben de MKB clubkampioenschappen Jeugd 2019 plaatsgevonden. Als Jeugdcommissie kijken we terug op een geslaagd kampioenschappen. In totaal namen 36 kinderen deel aan de kampioenschappen.

Tijdens dit event hebben jeugdleden in 4 onderdelen hun wedstrijden gespeeld. Woensdagmiddag 11 september was het de beurt aan de kinderen van categorieën Rood en op zaterdagochtend 14 september waren de kinderen van Oranje en Groen aan de beurt. De oudste jeugdcategorie Geel heeft op meerdere dagen gespeeld. Hieronder vind u het overzicht van de winnaars:

Rood:

1ste plaats: Lavendar Jansen

2de plaats: Siem van der Sar

Oranje:

1ste plaats: Carmen Goudriaan

2de plaats: Alex van Iwaarden

Groen:

1ste plaats: Ewout van der Ploeg

2de plaats: Thomas de Vries & Yannick Roelofsen

Geel Enkel:

1ste plaats: Veerle Veldhuis

2de plaats: Veere Derksen

Geel Dubbel:

1ste plaats: Veerle Verldhuis & Rebecca Kleinjan

2de plaats: Veere & Jasmijn Derksen

De foto’s die genomen zijn tijdens de clubkampioenschappen zijn terug te vinden op de website, facebook of de schermen in de kantine. Helaas zijn foto’s die genomen zijn van het onderdeel Oranje weggevallen en niet beschikbaar.

Als jeugdcommissie willen wij de volgende personen bedanken voor hun hulp: Paula, de Technische Commissie, de barvrijwilligers, de ouders en/of verzorgers van de jeugdleden en uiteraard de deelnemers zelf. Onze speciale dank gaat uit naar onze sponsor: MKB Accountants. Graag zien wij jullie volgende jaar weer terug bij de clubkampioenschappen.

Next up: Jeugdtoss van zaterdag 5 oktober van 10.00 t/m 12.00

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie