Nieuwe tennisschool, zelfde trainer Previous item Schooltennis op vrijdag 23... Next item Avondklok: Aanpassing...

Beste (ouders/verzorgers van) leden van T.V.V.W,

Een nieuw seizoen staat voor de deur en wij zijn blij en trots dat wij de samenwerking mogen aangaan met Tennis Vereniging Veenendaal West.  

Even voorstellen

Wij zijn Bounce Racketsports, onder leiding van Dennis van der Burgh en Frank Cornelese. Wij verzorgen ook de tennistrainingen bij 6 verenigingen in de regio: Ten Medel, Ridderweide, Lienden, Buren, Kellendonck en Padel&Tennis Plaza te Tiel.

Daarnaast verzorgen wij ook padeltrainingen bij Ridderweide en bij Padel&Tennis Plaza Tiel met ons enthousiaste team.

Wij hopen ‘het tennis’ sterk lokaal op de kaart te kunnen zetten door onze ervaring, ons enthousiasme en goede betrekkingen in de omgeving.

Met ons gedreven team gaan wij ervoor om dit voorjaar de trainingen op T.V.V.W. ‘knallend’ op te pakken. De voor u reeds bekende trainer Paula Heijdemann-Groven zal voornamelijk het gezicht op de baan zijn en het eerste aanspreekpunt voor trainingszaken namens Bounce Racketsports. 

Inschrijven training

In deze tijd, waarin het spelen van wedstrijden op een laag pitje staat, is tennistraining uitermate geschikt om wat aan je spel te werken en jezelf te verbeteren. U kunt zich ook opgeven als competitieteam om te gaan trainen. Natuurlijk kunnen ook recreatieve spelers ‘aan de bak’ op de trainingsbaan of wordt het voor u dit seizoen misschien wel een kennismaking met tennis.

Om in te schrijven voor de training ga naar www.bounceracketsports.nl en vul de gegevens in. Ondanks dat het ‘erg kort dag is’ zullen wij ons best doen om met de trainingen  te starten in de week van maandag 5 april.  

Let op: Uiterste inschrijfdatum: woensdag 31 maart

Heeft u interesse in bijvoorbeeld (een ‘losse’) privétraining, een bepaalde thematraining of iets anders wat u niet op het inschrijfformulier terug vindt? Neem dan aub gerust contact met ons op via info@bounceracketsports.nl.

Dit geldt vanzelfsprekend voor alle andere zaken met betrekking tot de trainingen.

Jeugdtraining:

Bij jeugdtraining trainen wij standaard in groepen van 4. Hierdoor krijgen kinderen meer aandacht, hun trainingen zijn intensiever en ze zullen het tennisspel eerder beheersen. Mocht het zo zijn dat bij de indeling blijkt dat het beter is om de groepsgrootte uit meer dan 4 spelers te laten bestaan (dit ter beoordeling aan de trainer) zal uiteraard het lesgeld naar rato worden aangepast.
Dit is vooral het geval bij de jongste jeugd die start met tennis of met nog weinig tenniservaring (Tenniskids Rood).

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht er ondertussen nog ander ‘trainingsnieuws’ zijn, dan komen we graag bij jullie terug.

Inschrijven uiterlijk op 31 maart!

Graag tot ziens op de baan!

Met sportieve groet mede namens het trainersteam van Bounce Racketsports,

Paula Heijdemann-Groven

Frank Cornelese

Dennis van der Burgh