TVVW Open 2021 gaat maandag van start Previous item Clubkampioenschappen op stapel Next item Clubkampioenschappen jeugd...

Maandag 19 juli gaat onze eerste officiële TVVW Open van start. Er hebben ruim 100 spelers ingeschreven, waarmee we erg verguld zijn. We hebben een mooi speelprogramma samengesteld tot en met de finaledag op zondag 25 juli. Zie het schema op de KNLTB toernooipagina.

Tijdens het toernooi is publiek welkom. Uiteraard moeten we ons wel houden aan de geldende coronamaatregelen. Met name de 1,5 meter afstand is daarin belangrijk en iedereen moet een zitplaats hebben. We richten het clubhuis, terras en de overige buitenruimte zo in dat we zo veel mogelijk spelers en toeschouwers een zitplaats kunnen bieden. Daarbij gelden een aantal spelregels:

  • Tafels en stoelen blijven op hun plek staan
  • Publiek moet een zitplaats hebben en mag niet (in groepen) blijven staan
  • Als er onvoldoende plek is voor spelers die van de baan komen dan kunnen toeschouwers gevraagd worden om plaats te maken

We hopen op ieders medewerking, zodat we niet met handhaving in de knel komen.

Voor alle leden die vrij willen spelen: Er is gedurende de toernooiweek beperkte baancapactiteit voor vrijspelen. Bekijk het speelschema online voor de verdeling van wedstrijden. Je kunt bij de wedstrijdtafel navragen of er een baan beschikbaar is en voor (ongeveer) hoelang. Op dinsdagavond houden we minimaal 2 banen vrij voor de toss.

We gaan er een fantastische week van maken!