Voorjaarscompetitie 2022 Previous item Update Coronamaatregelen Next item Algemene Ledenvergadering

Uiteindelijk is het dit najaar dan toch gelukt om een volledige competitie uit te spelen, en het was de moeite van het lange wachten waard. Op vrijdagavond, zaterdag en zondag, hebben in totaal zeven seniorenteams en vijf jeugdteams van onze vereniging gestreden om de titel. Als debutant zijnde, hebben we als club een prima resultaat neergezet. Wij mochten namelijk twee kampioenschappen en één tweede plaats vieren.

Het spelen tegen veelal onbekende tegenstanders, aftasten wat hun kracht of zwakte is, afwachten hoe hij of zij op jou spel reageert, waar liggen kansen en waar moet je voor uitkijken, spelen om de punten en samen met je team winnen of verliezen, voor het kampioenschap gaan, of alles uit de kast moeten halen om niet te degraderen, door de spanning, die iedereen ontkent te voelen, toch de bal die je normaal altijd slaat, nu op het moment suprême hopeloos missen, dat alles geeft het spel een extra dimensie, maakt het spannend en vooral interessant.

Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig om met een hapje en drankje erbij, mensen met dezelfde hobby te leren kennen, verhalen te horen die je niet allang kent, of te ervaren hoe een andere tennisvereniging verschilt met de onze. Dus kijken de deelnemers al weer uit naar het voorjaar, wanneer de volgende competitie wordt gespeeld. Twaalf teams was mooi om mee te beginnen, maar er is gelegenheid voor meer, dus hoe gaaf is het, als we volgend jaar met veertien, zestien of zelfs meer teams kunnen starten. Wij gaan er voor!

De voorjaarscompetitie start op vrijdag 1 april 2022, bestaat op de vrijdag uit vijf speelrondes en op de zaterdag en zondag uit zeven speelrondes. Teams kunnen zich tot uiterlijk woensdag 22 december inschrijven via competitie@tvvw.nl.

Wil jij het ook eens proberen, maar heb je nog geen teamgenoten gevonden? Chroom dan niet om te mailen, dan kijken wij samen met jou welke mogelijkheden er zijn om mee te doen.

Onderstaand een link naar het competitieaanbod:
https://bit.ly/3oNW4nn

Onderstaand een link naar de volledige speeldata:
https://bit.ly/3qVRdDr