Vrijwilligersavond Previous item Programma zaterdag 24 juni Next item Open Veense Kampioenschappen

Eindelijk was daar weer onze jaarlijkse vrijwilligersavond, welke de afgelopen twee jaar helaas niet door kon gaan vanwege corona. We begonnen de avond in ons clubhuis, waar uiteraard, zoals jullie van ons gewend zijn, er weer een vrijwilliger van het jaar werd uitgeroepen. Dit keer waren dat er zelfs twee, omdat corona er tussendoor kwam. Rinie van Doodeweerd werd vrijwilliger van het jaar 2020 en Fred Wubben werd vrijwilliger van het jaar 2021. Van harte gefeliciteerd heren, en bedankt voor jullie inzet! Uiteraard ook groot dank naar al onze andere vrijwilligers, door jullie blijft onze club al jaren overeind.

Later op de avond vertrokken wij met z’n allen richting Ollround Bowling, zoals jullie van ons gewend zijn op een vrijwilligersavond. Samen met zo’n 80 vrijwilligers hebben we er een hele gezellige avond van gemaakt! Jeroen Meijer ging met de winst naar huis en gooide maar liefst 177 punten bij elkaar.

Volgende week zaterdag staat de lang verwachte PubQuiz op de planning, tot dan en vergeet je kersttrui niet aan te trekken!