TVVW steunt haar sponsors Previous item [Update 31-3] Maatregelen... Next item Nieuw afhangbord

Beste mensen,

Onze club wordt al jaren gesteund door sponsors. Zij leveren een grote financiële bijdrage.
In 2019 zijn de bijdragen weer gestegen, ruim boven de begroting. Het vergt veel inspanningen om een dergelijk niveau vast te houden. En zeker in 2020 zullen we alle zeilen bij moeten zetten. Door het huidige Corona virus hebben veel bedrijven het financieel moeilijk. Een aantal sponsors wordt hierdoor hard getroffen. Met name bedrijven in de Horeca en Sportartikelen worden hierdoor geraakt. Kunnen wij iets terug doen om deze bedrijven door een moeilijke tijd heen te helpen? Jazeker!

Daarom een oproep van de sponsorcommissie deze sponsors nu eens vanuit de vereniging extra te steunen. Wij hebben gevraagd wat wij voor hen kunnen betekenen. Daar is een aantal reacties op gekomen met aantrekkelijke aanbiedingen. Uiteraard is een ieder vrij hier gebruik van te maken, maar wij zouden het prachtig vinden als je dit doet. Dat zou heel mooi zijn, waarbij alleen al het “meeleven” een mooi gebaar zou zijn. Bij deze een aantal acties.

Vragen en opmerkingen? Neem contact op met de desbetreffende sponsor.

Vriendelijke groet,
De Sponsorcommissie (Henk van Bulken & Martin Mulder)


Zie de speciale nieuwsbrief voor de acties van Heeren van de Wijn (mobiel nummer moet 06-12189831 zijn), Tennis Store NL en Restaurant Mucha.