[Update 31-3] Maatregelen coronavirus – Tennispark gesloten Previous item [Update 29-4] Versoepeling... Next item TVVW steunt haar sponsors

[31-3 21:20] Ook wij als bestuur van TVVW houden de situatie omtrent het coronavirus in de gaten. Waar het aankomt op maatregelen baseren we ons zo veel mogelijk op de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de KNLTB. Algemene informatie kan gevonden worden op https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

Het tennispark zal gesloten zijn, in ieder geval t/m 28 april. Alle evenementen en lessen tot die tijd worden afgelast of uitgesteld. Hieronder valt ook de ALV. Zodra er uitzicht is op opheffing van de maatregelen zullen we een nieuwe datum hiervoor plannen en communiceren.

Houd de site in de gaten voor updates over de situatie op de vereniging en actuele maatregelen. Neem bij vragen contact op via bestuur@tvvw.nl of één van de commissies (zie contactpagina).

Nieuwe informatie

  • Tennisschool FiT geeft een update over de gang van zaken omtrent de lessen in dit bericht.
  • De coronacrisis treft ook enkele van onze sponsors. De sponsorcommissie heeft het initiatief genomen om hen te ondersteunen middels wat extra aandacht. Lees hier meer.

Eerdere updates

  • De aanvang van de Voorjaarscompetitie is door de KNLTB voorlopig uitgesteld tot begin mei. Zie dit artikel voor meer informatie. Deelnemers worden door onze competitieleiders op de hoogte gehouden.
  • Helaas hebben we moeten besluiten om de jaarlijkse vrijwilligersavond van 13 maart af te lasten. Erg jammer, want er zou weer een mooie groep vrijwilligers en partners (ca. 70) gezellig gaan bowlen, als dank voor hun inzet voor de vereniging. We kunnen dit risico helaas niet nemen. We gaan kijken of we het later dit jaar in kunnen halen.