[Update 29-4] Versoepeling coronamaatregelen. En nu? Previous item [Update 6-5] Protocol... Next item [Update 31-3] Maatregelen...

Op de persconferentie van Mark Rutte op 21 april werd bekend dat de jeugd vanaf 29 april weer aan de slag mag. Dat is natuurlijk erg goed nieuws voor onze jeugdleden, alsook voor tennisschool FiT. Ze zullen staan te trappelen om weer te mogen beginnen met tennissen op de club.

We zijn als vereniging hard bezig om weer op te starten. Er is een protocol ter goedkeuring ingediend bij de gemeente. Zodra dit akkoord is ontvangen de leden hier bericht van via de nieuwsbrief (en eventuele andere kanalen).

Uit contact met tennisschool FiT weten we inmiddels dat Paula vanwege privéomstandigheden pas vanaf 18 mei beschikbaar is om de lessen weer aan te vangen. Dat geeft ons wat extra tijd om de nodige voorbereidingen te treffen en alle inschrijvingen (zie deze pagina voor info en formulieren) voor de verschoven lescyclus te verzamelen.

We willen tot het begin van de nieuwe lescyclus een aantal momenten open gaan. Voor de oudere jeugd enkele momenten om vrij te spelen en voor de basisschooljeugd willen we een event organiseren. Meer informatie hierover volgt spoedig.

Helaas moeten senioren nog iets meer geduld hebben voordat ze weer mogen tennissen. Daarnaast is het de vraag hoe de rest van het verenigingsleven weer op gang zal gaan komen en uiteraard op welke termijn. Het blijven onzekere tijden, maar we slaan ons er doorheen!

Voor laatste informatie vanuit de KNLTB, zie dit bericht.